Zoeken naar wat betekent chemisch

   
 
wat betekent chemisch
 
Betekenis chemisch.
Wat betekent chemisch? Hieronder vind je 6 betekenissen van het woord chemisch. Je kunt ook zelf een definitie van chemisch toevoegen. bijvoeglijk naamwoord wat te maken heeft met reacties van. Engels: Chemical scheikundig. Engels: Chemical scheikundig. dat wat tot de chemie behoort, volgens de chemie.
Gratis woordenboek Van Dale.
Je hebt gezocht op het woord: chemisch. ch e misch bijvoeglijk naamwoord, bijwoord 1 scheikundig: de chemische industrie die gebruikmaakt van chemische reacties. Dit woord opzoeken in onze grootste woordenboeken? Bestel nu uw toegang of probeer Van Dale Online gratis.
Chemische castratie: onderdrukken van het testosteronhormoon Mens en Samenleving: Levensvisie.
Tegenwoordig wordt het in ons land alleen nog toepast als er een medische reden voor is. Bij chemische castratie wordt het hormoon testosteron onderdrukt. De belangrijkste redenen voor chemische castratie zijn vruchtbaarheid beƫindigen, libido remmen of uitzaaiing teelbalkanker voorkomen. Wat houdt chemische castratie in?
Chemische basisbegrippen Opleidingen.
waar u specifieke informatie kunt vinden over scheikundige stoffen of preparaten. wat deze informatie in de praktijk betekent. welke de verschillende productklassen, hun naamgeving en hun specifieke eigenschappen zijn. hoe u de nieuwe wetgeving REACH en CLP moet toepassen. Niet zo eenvoudig dus.
Chemische reacties Scheikunde voor beginners.
Om wat voor reactie het ook gaat, op een gegeven moment zal hij stoppen. Althans: dat lijkt zo van buitenaf. De hoeveelheid reactanten en producten in het reactiemengsel verandert dan niet meer. In werkelijkheid worden er nog steeds reactanten in producten omgezet, maar tegelijkertijd loopt de reactie net zo hard de andere kant op en worden producten dus weer teruggevormd tot reactanten. Deze situatie noemen we chemisch" evenwicht.
Chemische synthese Wikipedia.
De werkzaamheid, naargelang er sprake is van natuurlijke of van niet-natuuridentieke synthetische voedingsstoffen, kan verschillen. Bijvoorbeeld, de synthetische vorm van vitamine E DL-alfa-tocoferol heeft een kleinere antioxidatieve werking dan de natuurlijke variant D-alfa-tocoferol, doordat de chemische opbouw licht afwijkt. 1 Het synthetiseren van verbindingen is een van de kenmerkende taken van een chemicus. Een synthese wordt uitgevoerd in een chemisch laboratorium.
Algemeen klinisch chemisch onderzoek Laboratorium Klinische chemie Rode Kruis Ziekenhuis.
Laboratorium Klinische chemie. Algemeen klinisch chemisch onderzoek. Algemeen klinisch chemisch onderzoek is het meten van hoeveelheden aan stoffen/componenten die in de verschillende lichaamsvloeistoffen aanwezig zijn. Het gaat onder meer om natrium, glucose, eiwit, ijzer, cholesterol en verschillende enzymen in het bloed.
Chemische reactie 2 definities Encyclo.
Een chemische reactie is een proces waarbij bepaalde verbindingen moleculen of atomen via niet-fysische weg worden omgezet in andere verbindingen via het vormen dan wel breken van chemische bindingen. Met niet-fysische weg wordt bedoeld dat de chemische identiteit van de verbindingen verloren gaat.

Contacteer ons