Resultaten voor houthandel het anker

   
 
houthandel het anker
 
Houthandel Het Anker Ulft.
Houthandel Het Anker de GROOTSTE in tuinhout van kwaliteit. Het Anker is een van de weinige nog zelfstandige houthandels in Gelderland. Sins 1885 staat het bekend als producent en leverancier van ondermeer tuinhout, vloeren, constructiehout, wand en plafondpanelen, gevel en terrasbekleding, en nog veel meer.
Houthandel Reynders uit Meerhout: Dakconstructie Hout Reynders Meerhout.
Houthandel Reynders levert traditionele dakconstructies met gordingen en kepers of zelfdragend met spanten, met lengtes tot 1250, m. Die zijn zowel beschikbaar in epicea, grenen rnd of orgon/douglas. Ons aanbod bevat grote, zwaar belaste overspanningen of gelameleerd hout voor een mooi uitzicht. Bovendien hebben we muurplaten en tengellatten in alle traditionele afmetingen op voorraad tot een lengte van 950m. Andere afmetingen kunnen wij leveren enkele dagen na uw bestelling. Wenst u een authentieke zolder, dan kiest u voor een eiken constructie, behandeld zoals voorgeschreven en indien nodig verzaagd of geschaafd. Tot slot leveren wij u alle bevestigingsmaterialen nagels, schroeven, draadstangen, chemisch anker, balk, schoenen en platen samen met het hout voor uw dak.
Vacatures bij Houthandel Het Anker NationaleVacaturebank.nl.
Online zoeken naar vacatures, banen en werk bij Houthandel Het Anker. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband. Wil jij werken bij Houthandel Het Anker?
Het Anker.
Meubelindustrie het Anker is een vooraanstaande, 100% Nederlandse meubelproducent. De door het Anker geproduceerde meubels zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen die een hedendaagse consument aan een kwaliteitsmeubel mag stellen. Voor de productie van onze zitmeubelen werken wij uitsluitend met 1e klas grondstoffen.
Houthandel Het Anker in Ulft De Telefoongids.
Houthandel Het Anker de GROOTSTE in tuinhout van kwaliteit. Het Anker is één van de weinige nog zelfstandige houthandels in Gelderland. Bekend als leverancier van ondermeer geïmpregneerd tuinhout, douglas, eiken en hardhouten planken en balken van gevelbekleding tot houten speeltoestellen.
Van Hameren Hout BV uit Ter Aar Advertenties op Marktplaats.nl.
Van Hameren Houthandel. Pagina 1 van 2 3 15 15. Inloggen met Facebook. Inloggen met Google. Of log in met je e-mailadres. Nog geen account? Veilig en Succesvol. Help en Info. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Brandhout de Ganck Oosterzele.
Tuin en boomschors. Hout om zelf te verzagen. Over Brandhout De Ganck. Het brandhout van Brandhout De Ganck wordt met de grootste zorg gekloven en vervolgens minimum 2 jaar op natuurlijke wijze gedroogd. Daarom staan wij ook garant voor een kwalitatieve service.
Doe Het Zelf Synhaeve Ontdek onze promoties.
Duurzaam: volgt trillingen en bewegingen waardoor het schuim niet scheurt en koudebruggen langer vermeden worden. ECO: ozon-onschadelijk, geen broeikaseffect. Overschilderbaar en afwerkbaar met pleister. Bestand tegen water en de meeste chemicaliën/li. Binnen buiten toepasbaar. Chemisch anker rectavit 1149., Ideaal voor zware en middelzware bevestigingen.

Contacteer ons