Zoeken naar muuranker

   
 
muuranker
 
ABUS Muurankers WA 50 04294.
Dankzij de weerbestendige uitvoering is het wandanker WA 50 zeer geschikt voor binnen en buitentoepassingen. Sterk, gehard stalen muuranker. Dit bevestigingsanker biedt de mogelijkheid om scooters, motorfietsen en of andere bezittingen aan de vaste wereld te bevestigen. De WA50 is geschikt voor wandmontage.
Muurankers kopen? Fietsslot.be! Fietsslot.be.
SXP ART-4 Muuranker. SXP Red Star Locks levert een zeer veilig muuranker voor slechts 3895, euro. Dit anker bevestigt u eenvoudig aan een muur of de grond. Uw tweewieler is vervolgens altijd makkelijk met een ketting aan dit anker te bevestigen.
ABUS Muurankers WA 50 04294.
Muur en grondankers. Muurankers WA 50. Muurankers WA 50 Item 04294. Sterk, gehard stalen muuranker. Als het anker deskundig gemonteerd is, is deze slechts met enorme moeite te verwijderen. De WA50 kan dankzij de watervaste uitvoering zowel binnen als buiten gebruikt worden.
ART 4 muuranker Bestel nu bij Artslot.nl Gratis verzending.
Vergelijk de modellen en bestel vandaag nog een ART 4 muuranker om deze morgen al aan de muur of vloer te kunnen bevestigen. Optimale beveiliging wordt met de muurankers van Artslot.nl geboden en daarbij kunt u indien gewenst een ART 5 motorslot bestellen om de motor veilig vast te zetten aan het muuranker.
De beste muurankers voor motor, scooter, fiets, boot en méér Hoge kortingen! Slotenonline.nl.
U verschaft zich met een muuranker een vastgenageld object met ring, waardoorheen het beugelslot, kabelslot of meestal het kettingslot gaat waarmee motor, boot, scooter, fiets, caravan of aanhangwagen is gezekerd. De grondanker / muuranker / vloeranker is gemaakt van gehard staal, beveiligd tegen demontage en heeft in veel gevallen het veilige ART-keurmerk tot aan ART-4.
Hoe werken muurankers en waarvoor dienen ze?
De knevel kan de beste oplossing zijn voor zware voorwerpen en is verkrijgbaar in zowel een vierkante als een gleufkop. Ze vereisen een pilot-gat en de vleugels die achter de gipsplaat op hun plaats blijven, zorgen voor een sterke houdkracht.
Wat is de beste muuranker: 5 muurankers getest!
De beste muurankers. Elke muuranker beschikt over een aantal specifieke kenmerken. Uiteindelijk is het aan jou om te bepalen welke muuranker geschikt is voor jouw situatie. Een muuranker voor een motor mag over andere kenmerken beschikken dan een muuranker voor een fiets.
Muurankers ART4 goedgekeurd Gratis thuisbezorgd!
Dat kan uiteraard door van een schijfremslot of kettingslot gebruik te maken, maar als er geen sprake is van bevestiging aan bijvoorbeeld een muuranker ART 4, dan bestaat altijd nog de kans dat er dieven langskomen die de motor in een bestelbusje laden en ermee vandoor gaan.

Contacteer ons