Meer resultaten voor muuranker

   
 
muuranker
 
weggenomen muurankers Bouwinfo.
Ons huis dateert van de jaren 1920-1930 en is nog opgetrokken dmv een volle muur 1.5 steen dik dus zonder spouw met spouwankers maar met muurankers. Als ik alles goed begrepen heb, bestaat een dergelijk muuranker uit âeen veerâ die aan de vloerbalken bevestigd wordt en zo door de muur gaat en dan wordt langs de buitenzijde âeen schootâ doorgestoken die zo dus de muur op zijn plaats houdt en voorkomt dat de muur gaat uitknikken.
ABUS Muurankers WA 50 04294.
Dankzij de weerbestendige uitvoering is het wandanker WA 50 zeer geschikt voor binnen en buitentoepassingen. Sterk, gehard stalen muuranker. Dit bevestigingsanker biedt de mogelijkheid om scooters, motorfietsen en of andere bezittingen aan de vaste wereld te bevestigen. De WA50 is geschikt voor wandmontage.
Ik" zoek een muuranker voor scooterslot en motorslot" Fietsslot.nl.
Met een muuranker of in andere termen vloeranker of grondanker verkrijgt u een rotsvaste plek om uw robuuste kettingslot doorheen te halen. Met de combinatie van kettingslot en muuranker zet u uw fiets, scooter of motor op en top beveiligd vast.
Vloeranker/muuranker bevestigen? Hoe ART4 vloerankers plaatsen?
Plaatst het vloeranker zo dat je het kettingslot van je motor gemakkelijk aan je motorfiets en het anker kunt bevestigingen. Plaats je het anker aan de muur dan is het wellicht verstandig om het zo te plaatsen dat als het kettingslot op de motor en het muuranker zit de ketting niet op de grond hangt.
Muuranker in het Engels vertaald uit het Nederlands.
Vertaal muuranker van Nederlands naar Engels. Nederlands naar Engels: Meer gegevens. anchor; rawlbolt; wall anchor; wall tie. Uitgebreide vertaling voor muuranker Nederlands in het Engels. muuranker het zelfstandig naamwoord. het muuranker anker. the anchor; the rawlbolt; the wall anchor; the wall tie.
AXA ART 4 vloer en muuranker kopen?
Helaas zijn er nog geen reviews voor dit product. Schrijf een review Door uw ervaring te delen over de AXA ART 4 vloer en muuranker, kunt u andere misschien nog twijfelende klanten helpen met het maken van een goede keuze.
Muuranker of vloeranker van ABUS met ART-4 keurmerk Fietsslot.be.
Dit muuranker heeft van de Stichting ART een ART-4 keurmerk ontvangen waarmee het als een veilige oplossing wordt gezien om uw motor mee te beschermen tegen diefstal. Kunt u wel af met een muuranker zonder keurmerk, kijkt u dan ook eens naar dit goedkope muuranker.
Groot Assortiment Antieke Muurankers Muursteunen MercatorCo.
Klik op gewenste product, lees de productinformatie en stel ons vervolgens uw vraag of laat ons weten dat u dit product graag in uw bezitting wilt hebben. Wij beantwoorden graag al uw vragen aangaande onze producten, hun toepassingsmogelijkheden en hun prijzen.

Contacteer ons