Zoeken naar verankering

   
 
verankering
 
Verankering PEJE uw partner voor renovatie van gevels, daken en meer!
PEJE staat voor meerdere jaren ervaring, expertise en succesvolle realisaties in allerhande renovatieprojecten zoals gevelrenovaties, dakherstellingen, betonherstellingen en meer. Sinds onze oprichting streven wij ernaar om onze kennis en ons aanbod verder te laten groeien. Ons klantenbestand bestaat uit zowel particulieren als bedrijven.
Maatwerkbedrijven spelen een cruciale rol in de verankering van onze industrie. POM West-Vlaanderen.
Persbericht West-Vlaamse maatwerkbedrijven spelen een cruciale rol in de verankering van onze industrie., Memorandum er is maar één economie, vanuit de Provincie, POM en de in West-Vlaanderen actieve werkgeversorganisaties., Download de studie verankering maatwerkbedrijven., Infographic maatwerkbedrijven spelen een cruciale rol in de verankering van onze industrie.
Bostoen blijft inzetten op lokale verankering Made in Oost-Vlaanderen.
Bostoen blijft inzetten op lokale verankering. Karel Cambien 17 april 2018. DRONGEN De residentiële projectontwikkelaar Bostoen uit Drongen blijft naar eigen zeggen maximaal inzetten op regionale verankering. Er wordt voortaan gedecentraliseerd verworven, ontwikkeld, verkocht en gebouwd, zo dicht als mogelijk en in functie van de lokale klant.
Robusta inslaghuls, verankering voor kleine belasting PLAKA Belgium.
Verankering voor kleine belasting. Deze inslaghuls heeft als particulariteit dat ze voorzien is van een Dywidag draad f 151, mm. Ze is ideaal voor extra verankeringen met kleine belasting. In vergelijking met een inslaghuls met metrische draad, is de Dywidag draad minder gevoelig voor betonmelk, zand en andere vuiligheid.
Verankering.
Het is belangrijk om van bij het ontwerp rekening te houden met de verankering van de prefab betonnen elementen. Dit geeft de mogelijkheid om de meest geschikte lees goedkope oplossing te integreren. Dikwijls kan de verankering zonder grote meerkost gerealiseerd worden door bijvoorbeeld eenvoudigweg sokkels aan de gevelpanelen te storten.
Marcoflex nv.
verankering Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Bovendien zijn velen van mening dat de kracht van de sociale" economie" in haar lokale verankering ligt. Beaucoup de gens pensent en outre que la force de l'économie' sociale réside dans cet ancrage local. Vorming en verankering van het democratische gedachtegoed.
ETANCO Chemische verankering Firlmy fixed.
draadstang voor chimfort. chemische verankering van draadstangen en fittings in volle en holle materialen. chemische verankering van draadstangen in beton en volle materialen. chemische verankering voor het inkapselen van betonijzers. Aangepast aan het materiaal. Kan geschikt zijn onder voorbehoud van voorafgaande proeven.

Contacteer ons