Meer resultaten voor verankeringen

   
 
verankeringen
 
verankering Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: verankering DE verankering EN verankering ES. Definities op Encyclo.nl: verankering 2x. Vertalingen verankering NLFR. de verankering v.
chemische verankeringen; ankers.
Het plaatsen van chemische verankeringen is vaak een zaak van grote schaal. Al snel praten we over verschillende duizenden boringen, meters sleuven uithakken en tonnen wapeningsstaal per project. Diabeton heeft de ervaring, de machines en de schaalgrootte om snel en efficiënt te werken.
Chemische verankeringen goudengids.be.
Boren zagen in gewapend beton. 14 resultaten voor chemische verankeringen. Zwaluwstraat 13, 3600 Genk. Betonboringen, zagen in beton en chemische verankeringen. Boren zagen in gewapend beton. Betonboren met boorhamer. Boren in beton. Zagen in beton. Bezoek onze webpagina. 2 PNR Betonboringen.
Verankeringen laten uitvoeren doet u als iets echt vast moet zitten.
Twee soorten verankeringen. Er zijn twee soorten verankeringen mogelijk, waarbij een chemische verankering de oplossing is als een mechanische verankering niet sterk genoeg blijkt te zijn. Dat is bijvoorbeeld het geval bij het verankeren van draadstangen, stekwapening of andere toepassingen.
Chemische verankeringen Bjorn Mens.
Zagen in beton. Wij plaatsen snel en efficiënt de gewenste chemische verankeringen. Vertrouw op het team van Bjorn Mens voor het plaatsen van de nodige chemische verankeringen in alle mogelijke ondergronden in beton of steen. Dankzij onze grote expertise in betonboringen plaatsen wij uitermate efficiënt vele duizenden ankers, stekken en draadeinden.
Extra inspecties en verankeringen voor Pukkelpop-tenten De Standaard.
Cultuur en media. Extra inspecties en verankeringen voor Pukkelpop-tenten. 13/08/2014 om 1239: door tomas, llo Bron: Red/Belga. Foto: Mieke Geysmans. Net voor de opening van het festivalterrein van Pukkelpop heeft organisator Chokri Mahassine, nadat de Club-tent gisteren instortte, nieuwe veiligheidsmaatregelen aangekondigd. Er komen extra verankeringen aan de tenten, een permanente weerdienst en bijkomende keuringen.
Expoline/voetbalmateriaal.com voetbaldoelen toebehoren.
In de kijker. Hobby / POP-UP. Met nethaakjes hang je je voetbalnet op in de goal. Afhankelijk van de glijgoot in het doel kies je een passend nethaakje. Om te voorkomen dat je voetbaldoel kantelt, vind je hier ook onze verankeringsoplossingen.
verankeringen.
Het plaatsen van stekwapening alsmede verankeringen voor machines of constructies kan ook vakkundig door ons verzorgd worden, dit kunnen mechanische ankers zijn of chemische ankers. Ook enkel het boren van de gaten hiervoor waarna de opdrachtgever zelf de ankers plaatst behoort tot de mogelijkheid.

Contacteer ons