Meer resultaten voor muurpluggen

   
 
muurpluggen
 
bol.com Muurpluggen 10x50MM 50 stuks Nylon.
Klantenservice Ontdek het nu. Tuin zomerklaar maken Boekenweek: gratis geschenk Select Deal: 25% korting op Playmobil Bulk 10-daagse. terug naar homepage. Doe het zelf. Muurpluggen 10x50MM 50 stuks Nylon. Schrijf een review. E-mail deze pagina. Schroefdiameter: 10 mm. Boordiameter: 10 mm. Muurpluggen 10x50MM 50 stuks Nylon.
Plug kopen? Pluggen voor divers bouwmateriaal Praxis.
Bij Praxis tref je een uitgebreid assortiment pluggen aan. Met de pluggen van Praxis houd je elke schroef op zijn plek. Standaard pluggen zijn geschikt voor zogenaamd massief bouwmateriaal als beton en metselwerk. De universele plug houdt zich goed in elke muur.
Plug kopen? Pluggen voor divers bouwmateriaal.
Holle wand pluggen Plaats-en-klaar pluggen Universele pluggen Volle wand pluggen Pluggen kopen bij Brico/Plan-it. Een plug is een soort jasje voor een schroef die je in het gat dat je geboord hebt plaatst, waarin je de schroef wilt plaatsen. De plug zorgt ervoor dat de schroef goed op zijn plek blijft zitten.
Welke Welke plug pluggen voor gebruik wat? je KARWEI. waarvoor? Bekijk de keuzehulp.
Boor een gat met de diameter van een metalen plaatje. Kantel het metalen plaatje in de richting van de kunststof strip. Steek het plaatje door het gat en trek vervolgens de ring tegen de plaat. Breek vervolgens de montagestrips af. Draai vervolgens een bout of draadeind in het anker. stap 9 Tuimelpluggen. De verende metalen tuimelpluggen zijn uitsluitend te gebruiken in holle wanden. Met hun lange draadstangen overbruggen ze grote wanddiktes. Deze plug is bij uitstek geschikt voor de montage van lampen en rails. Verkrijgbaar met moer of als schroefhaak. stap 10 Gipsplaatplug. De gipsplaatplug is een speciale plug die met behulp van het toegevoegde montage-hulpstuk niet achter de gipsplaat maar in de gipsplaat gedraaid wordt. Hierdoor is weinig ruimte achter de plaat nodig. stap 11 Keilbouten. Deze metalen plug voor massieve materialen is voorzien van een conische bout met als omhulsel twee metalen delen. Door de moer aan te trekken komt de bout naar voren en duwt zo de metalen delen uit elkaar. Deze bevestiging is geschikt voor grote belasting. Je kunt de keilbout uit de muur verwijderen door de moer los te draaien en de conische bout naar binnen te slaan of duwen.
Pluggen Hubo.
N 5 x 50 /25 S K 1. N 6 x 60 /30 S K 1. N 8 x 100 /60 S K 1. N 8 x 120 /80 S K 1. N 8 x 80 /40 S K 1.
Error Title.
Your computer may have been infected by malware and therefore flagged by the Incapsula network. Incapsula displays this page for you to verify that an actual human is the source of the traffic to this site, and not malicious software.
plug zit niet goed vast na boren Bouwinfo.
Ik heb het ook vaak gehad, in van die grijze assestenen, maar heb nu pluggen gevonden waar het wel mee lukt. Zijn universele pluggen die zowel in baksteen, snelbouw, gyroc wanden, enz. gebruikt kunnen worden, en zichzelf opdraaien als ze aangespannen worden in een holte.
Zware voorwerpen ophangen Gyproc Mobile.
Middelzware voorwerpen kunnen met behulp van metalen Gyproc wandpluggen bevestigd worden; per plug kan een gewicht tot 30 kg bevestigd worden bij een enkele wandbeplating met Gyproc platen van 125, mm, afhankelijk van de vorm van het te bevestigen voorwerp.

Contacteer ons