Op zoek naar nylon draadeind?

   
 
nylon draadeind
 
Borgmoeren Moeren.
De DIN 6925 is enkel verzinkt verkrijgbaar, maar de DIN 980, DIN 982 en DIN 6924 zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: verzinkt, RVS-A2 en RVS-A4. Bij verzinking is de borgmoer bedekt met een dun laagje zink ter voorkoming van corrosie.
Boutenmoerenschroeven, en Draadeinden RS-Jachttechniek.
Boutenmoerenschroeven, en Draadeinden. Boutenmoerenschroeven, en Draadeinden. Boutenmoerenschroeven, en Draadeinden. Nieuwe Producten voor december. Inbusbout, M8x20mm, RVS 316 MS.B. Plaatschroef lenskop, 29x16mm, RVS 316 MS.B. Plaatschroef platkop, 48x19mm, RVS 316 MS.B. Plaatschroef platkop, 42x16mm, RVS 316 MS.B. Plaatschroef platkop, 29x32mm, RVS 316 MS.B.
Draadeind online bestellen European Fasteners.
RVS Draadstangen, stelschroeven. Draadeind Tapeind, L draad 1d Tapeind, L draad 125d, Tapeind, L draad 2xd Stelschroef, binnenzeskant en afschuining Stelschroef, binnenzeskant en punt Stelschroef, binnenzeskant en tap Stelschroef, binnenzeskant en kratereind Stelschroef Stelschroef zaaggleuf en afgeschuind Stelschroef zaaggleuf en kegelpunt Stelschroef zaaggleuf en kratereind Stelschroef met schacht.
Brons en Nylon IJZERMAGAZIJN.
Brons en Nylon staf. Gebruiks/ leverings voorwaarden. ijzer staal Staal plat-strip bint balk Kokerprofiel vierkant Staal kokerprofiel rechthoekig Koudgewalst U profiel uitbouw rondstaal. Er zijn op dit moment geen aanbiedingen. Brons en Nylon staf Er zijn 29 producten. Productnaam: A tot Z.
Draadstang draadeind 6mm 1M.
Wanneer u kiest om dit product naar u toe te zenden, ontvangt u van ons een email waarin met een trackingcode om de zending te volgen. Bestelt u meerdere producten, dan wordt de langste levertijd aangehouden. Specificaties / Levertijd. Draadstang M6 1M.
Oogbout Ideaal voor gebruik bij tijdelijk hijswerk!
Combineer de oogbout M6 met een oogmoer, als u zelf de benodigde schroeven heeft. U plugt een oogbout gemakkelijk in een muur, om hem later in een handomdraai te verwijderen. De oogbout M8 heeft een schroef van 8 mm breed.
Draadeinden draadbussen PVCvoordeel.
een muurplaat of een nylon plug. U kunt de metalen verzinkte draadeinden op verschillende manieren koppelen. Dat kan mbv.: BIS draadbus verbindingsmoer Dit is een draadeinden-koppelstuk om 2 draadeinden te koppelen. De draadeinden-verbindingsstuk heeft aan 2 kanten binnendraad vanaf M6 t/m M16, ook verlopend. BIS draadeindverbinder Voor het verbinden van 2 draadeinden van gelijke diameter, verticale nastelling mogelijk, maten M6, M8, M10. BIS Zamak draadeind-verbinder Zeer eenvoudig koppelstuk in de maten M6, M8 M10. Draadeinden verlopen naar andere maat draadeind. Met de BIS stalen verloopnippel kunt u eenvoudig verspringen naar een kleindere maat draadeind, of verlopen naar een grotere maat verzinkte draadeind.
Bevestigingsproducten: Draadeinden, schroeven, bouten, moeren, pluggen.
Overige splitpen, veerpen en stokeinde. Het voordeel van draadeind is dat het op maat gezaagd kan worden. Dit betekent dat u bij het gebruik van diverse boutmaten, geen bijpassende formaten hoeft aan te schaffen. De draadeinden zijn leverbaar in roestvrijstaal RVS, messing en verzinkt staal. Slangklemmen worden gebruikt voor het strak vastzetten van slangen aan voorwerpen. Het vindt o.a. zijn toepassing in gasaansluiting, onder de motorkap van een auto en een tapkraan. Houdt u bij het kiezen van de juiste slangklem rekening met het spanbereik en de bandbreedte. De schroeven zijn leverbaar in cilinderkop, plat verzonken en zeskant vorm. De platte bolkop is in roestvrijstaal RVS, staal verzinkt, messing en nylon leverbaar.

Contacteer ons