Resultaten voor ytong pluggen

   
 
ytong pluggen
 
wij krijgen vaak de vraag; Kan ik op elke muur een tv beugel monteren? hier vind u een artikel over dit onderwerp.
Het is belangrijk om pluggen en schroeven te gebruiken die geschikt zijn voor gebruik in een gipswand. Vermeld altijd dat u een gipswand heeft, als u navraag doet bij een bouwmarkt. De benodigde pluggen wijken namelijk af van de reguliere pluggen.
SPIT PLUGGENVIJZEN, EN VERANKERINGEN.
SPIT PLUGGENVIJZEN, EN VERANKERINGEN. SPIT PLUGGENVIJZEN, EN VERANKERINGEN. PASLODE IMPULSE IM90xi/ IM90ci. PASLODE IMPULSE 350/90. IM45 / IM50 / IM65 / HAFTEN. SPIT DIAMANTBOREN EN SLIJPSCHIJVEN. SPIT BOREN, PUNTEN EN BEITELS. SPIT PLUGGENVIJZEN, EN VERANKERINGEN. NAGELS SPIT PULSA C 6 GAS L30MM 500ST/PAK SPIT046330.
Advies over pluggen? Info tips van HORNBACH! Vinden.
De dikte en lengte van de schroef moet bij de plug passen. Op die manier houdt de plugverbinding de lasten veilig vast aan de ondergrond. Weten welke lengte juist is? Je berekent het zo: schroeflengte ankerlengte bevestigingsdikte schroefdiameter. Nu heb de schroef die bij je plug past!
Pluggen Pluggen GAMMA. GAMMA.
Bekijk het assortiment. Welke plug heb je nodig? Het type muur bepaalt welke soort plug je nodig hebt. Stel jezelf als eerste de volgende vraag: heb ik een plug nodig voor een holle wand gipsplaten of massieve muur steen, beton of gipsblokken? Let op: een plafond valt onder holle ruimte. Bij pluggen voor een holle wand is het belangrijk dat een plug vastgeklemd raakt. Achter de wand in het holle deel komt het grootste deel van de plug, waar de schroef ingedraaid wordt. Door het aandraaien van de schroef klemt de plug zichzelf vast. Pluggen voor een holle wand. Deze plug is uitsluitend bedoeld voor holle wanden en is verkrijgbaar voor verschillende plaatdiktes. Het schaargedeelte klapt uit achter de wand en zet de plug op zijn plek. De gipsplaatplug is speciaal bedoeld voor gipsplaten. Deze plug is kort en trekt zich vast in de gipsplaat met het bijgeleverde montage-hulpstuk. Hierdoor is er weinig ruimte nodig achter de gipsplaat. Met een hollewandanker kun je bouten bevestigen in holle wanden. Het metalen deel wordt achter de wand gekanteld en vormt de basis voor de bout die ingebracht wordt.
Welke pluggen gebruik je waarvoor? Bekijk de keuzehulp.
Welke pluggen gebruik je waarvoor? Om schroeven te bevestigen in een muur of wand, heb je pluggen nodig. Het type wand bepaalt welke plug je nodig hebt. KARWEI zet ze voor je op een rij. Bekijk voor je begint de overzichtstekening.
Pardon Our Interruption.
You're' a power user moving through this website with super-human speed. You've' disabled cookies in your web browser. A third-party browser plugin, such as Ghostery or NoScript, is preventing JavaScript from running. Additional information is available in this support article.
Fischer plugs voor cellenbeton GB 8 nylon 4 stuks.
Wat zijn de specificaties? De Fischer pluggen voor cellenbeton GB zijn geschikt voor de voorsteekmontage in cellenbeton 2 tot 4 N/mm en platen in cellenbeton voor muren en plafonds, 3.3 tot 4.4 N/mm. Deze hebben spiraalvormige nerven die zorgen voor een vormsluiting: hoge belastbaarheid.
Google Groepen.

Contacteer ons