Zoeken naar zonnescherm gamma

   
 
zonnescherm gamma
 
Raamfolie zin of onzin? of nieuw glas? Ecobouwers.be.
Maar ik geef je wel gelijk dat een raamfolie minder lang zal meegaan dan een nieuw glas en iets minder scoort, maar ecologisch gezien zal het zelfs na 10 keer vervangen, nog steeds een kleinere ecologische voetafdruk hebben dan een volledig nieuw glas.
Types zonneschermen Alfa.
Dit type is het meest compacte zonnescherm uit ons assotiment en wordt aan de hand van 2 montagehaken aan de gevel bevestigd. Minimale breedte: 137 cm I Maximale uitval: 300 cm I Aviation knikarm Alfa Karat. De Karat is een zelfdragend cassettescherm door de smalle, diepe omkasting is dit het meest elegant knikarmscherm in ons gamma.
Zonwerende glasfolie, binnenzonwering.
De levensduur van een binnenfolie is gemiddeld meer dan 20 jaar. Reprosol heeft echter ook buitenfolies in het gamma. Deze worden gebruikt in speciale toepassingen: bij zwaar getint dubbel glas, bij glas met specifieke kenmerken, bij moeilijk bereikbare glasvlakken, Hiervoor raadpleegt u best onze technische dienst.
Zonweringen Interpat Borsbeek, Zonweringen Outdoor Living Gordijnen Rolluiken.
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het beste verkochte produkt in zijn gamma. De verfijnde Ipanema: De Ipanema oogt elegant en kalm, daarom is het zonnescherm ook immens populair. De Ipanema is een cassettescherm. Het zonwerende doek wordt daarom optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden.
Residentiƫle structurele zonwering Renson Sun Protection.
Voor de realisatie van een optimale zonwering kan eveneens gekozen worden uit een ruim gamma vaste of beweegbare aluminium systemen. Er kan geopteerd worden voor horizontale luifels boven het raam. Dergelijke luifels bieden tijdens de zomer een goede beschaduwing zonder het uitzicht naar buiten te verstoren, en laten tijdens de winter, bij lage stand van de zon, de aangename zonnewarmte in uw gebouw binnenschijnen.
Zonwering Appelmans.
LX530: ideaal zonnescherm voor grote terrassen. CA430: het zonnescherm dat je terras koel houdt en ramen beschermt tegen de zon. TC100-serie: een gamma compacte zonneschermen met grote verstelmogelijkheden. BX260: het zonnescherm dat met zijn geringe afmeting op elke gevel past.
Verduisterinsgordijnen Bouwinfo.
Gamma heeft namelijk onder hun naam ook rolgordijnen op de markt die passen op velux ramen ze werken zelfs met de zelfde maten ongeveer, want ik heb bijv een velux GGLS06 en bij die van gamma moest ik gewoon de S06 nemen, en paste perfect.
Renson Outdoor Terrasoverkappingen Lamellendaken Pergola's.'
Deze innovatieve en modulair opstelbare terrasoverkappingen kunnen aangevuld worden met perfect geĆÆntegreerde zijelementen. Binnen de Camargue Line heb je onderandere keuze tussen een dak met roteerbare lamellen of roteerbaar openschuifbaar. Een horizontaal zon en waterwerend dak met kantelbare aluminium lamellen.

Contacteer ons