Op zoek naar hilti chemisch anker?

   
 
hilti chemisch anker
 
Mechanische verankering Hilti België.
Doorgaan naar content op pagina. Synchronisatie van account bezig We synchroniseren uw accountgegevens We synchroniseren uw accountgegevens We synchroniseren uw accountgegevens. Log in of registreer In synchronization. Stofbestrijding en stofzuigers. Verbruiksmaterialen voor gereedschappen. Meetinstrumenten en scanners. Brandwerende en brandveilige systemen. Meer informatie over Producten. Installatie selector Stel de installatie van leidingen zelf samen. Pick Mix Stel zelf uw snoerloze kit samen. Nieuwe producten Ontdek onze meest recente innovaties Draagbaar elektrogereedschap en ankersystemen Meer informatie. Hilti Tool Service.
chemisch verankeren Bouwinfo.
Voor M12 in volle beton neem ik 16 mm. Let op Verse beton en 2 compo mortel of chem verankering? dat gaat niet samen. Beton moe ttoch wle een maandje oud zijn alvoorens je deftig kan verankeren. Lid vanaf: 21/11/2006. Geplaatst op: 16-04-2008 214554.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Het is al even geleden dat er op dit onderwerp nog een post is geweest, maar k wou toch even nog eens mijn kans wagen om iets te vragen over de keuze van het chemisch anker. De bedoeling is om een houten balk 6.5x180 aan een steense muur te bevestigen, om hieraan dan via metalen balkdragers vastgemaakt met tirefonds balken te bevestigen met de bedoeling een houten roosteringsvloer op te bouwen. Nu ben ik al een tijdje op zoek naar het geschikte chemisch anker. Het echte pro spul kom je niet snel tegen in de gewone DHZ-zaken en aanverwanten, maar misschien heb ik dat niet nodig gezien daar dus meestal ook eens speciaal pistool voor nodig is. Wat ik tot nu toe al tegengekomen ben in het DHZ-circuit zijn Novatech 2-K Mix 7 en Soudal.
Lijmanker Sympafix C100-PLUS.
Vinylester chemisch anker, vergelijkbaar met o.a. Hilti HY200, Fischer FIS en Fischer Superbond. Ontwikkeld voor vrijwel iedere toepassing: draadeind en wapening, beton en metselwerk, droge en watergevulde boorgaten. Goedgekeurd voor temperaturen vanaf 10C. Goedgekeurd voor gebruik met standaard commerciële draadeinden en wapening.
HIT-HY HIT-HY 200-A 200-A Injectiemortel Injectiemortel Hilti Hilti België. België.
Op zoek naar een Hilti Store? Vind een Hilti Store. Selecteer de volgende stap om verder te gaan. Sorry, we kunnen u niet inloggen. Het e-mailadres dat u gebruikt is niet geregistreerd voor 0, maar is geregistreerd voor een andere Hilti website.
Chemisch anker kopen? HORNBACH. Laagste prijsgarantie! Vinden.
left page page 1 articleData.pageNumber 2 articleData.pageNumber 1 articleData.pageNumber articleData.pageNumber 1 articleData.pageNumber 2 articleData.pageCount right. Chemisch anker kopen bij HORNBACH. Chemische ankers zijn geschikt voor verankering zonder spreiddruk. Er zijn verschillende soorten chemische ankers, zoals de composietanker en een samengesteld mortel. De composietanker bestaat uit een glazen mortelpatroon, welke gevuld is met een substantie van polyesterhars, verharder en vulmateriaal.
HIT-HY HIT-HY 170 170 Chemische Chemische ankers ankers Hilti Hilti Nederland. Nederland.
Delen met Email. Klanten zochten ook naar Chemische mortel, Chemisch anker of Lijmanker. Bekijk de volledige productlijst 11. Kenmerken en toepassingen. Kenmerken en toepassingen. Geschikt voor gebruik in metselwerk, voor achteraf geïnstalleerde wapening, in gescheurd en ongescheurd beton met ankerstangen in overeenstemming met ETA-rapport. Voor toepassingen binnen en buiten, alsook voor gebruik in droge en natte boorgaten. Automatische reiniging van gaten met TE-CD en TE-YD Boren in combinatie met Hilti stofzuigers.
Kluizenwinkel.nl De kluis die u zoekt hebben wij al gevonden!
Anker 10mm, treksterkte 990 kg in beton. Anker 12mm, treksterkte 1410 kg in beton. Anker 16mm, treksterkte 2060 kg in beton. Hierbij is uitgegaan van een partiële veiligheidsfactor van 3 hetgeen betekent dat de eigenlijke treksterkte ongeveer 3x hoger is. Hilti Chemisch Anker HVU.
HIT-HY 200-A Chemische ankers Hilti Nederland.
Delen met Email. Klanten zochten ook naar Chemische Mortel, 2-Componenten Lijm, Chemisch Anker, Injectiemortel Injectiemortel. Bekijk de volledige productlijst 9. Kenmerken en toepassingen. Kenmerken en toepassingen. Het gat hoeft vooraf niet te worden schoongemaakt dankzij de revolutionaire nieuwe HIT-Z ankerstang. Automatische reiniging van gaten met TE-CD en TE-YD Boren in combinatie met Hilti stofzuigers.

Contacteer ons